Disclaimer

Disclaimer website PDA Service

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op deze website. Bij het gebruik van deze website stemt u in met de disclaimer.

Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder dat u ons informatie over uzelf hoeft te verschaffen. Wilt u online een reparatie aanmelden of contact opnemen met PDA Service  via het contactformulier, dan heeft PDA Service deze informatie wel van u nodig. Deze gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld. Dit behoudens bijzondere situaties (wanneer wettelijk vereist). Tijdens uw bezoek aan deze website wordt wel het aantal bezoekers bijgehouden, de website waar de bezoekers van afkomstig zijn en via welke provider de bezoeker toegang tot het internet heeft. Deze resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. 

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. PDA Service probeert de informatie op deze webpagina altijd zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. 

PDA Service aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheden van de aangeboden informatie op de website. PDA Service behoudt zich het recht voor om op ieder gewenst moment inhoud toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen van de website. 

Beschikbaarheid
Zonder voorafgaande waarschuwingen kunnen informatie en aanbevelingen op de webpagina worden gewijzigd. PDA Service doet haar uiterste best om deze webpagina zo veel mogelijk up-to-date te houden. En aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijk) niet-beschikbaarheid.