Office Service

Mobiele telefoons, smartphones, tablets en notebooks zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Maar welke apparatuur is het meest geschikt voor uw bedrijf? Wat doet u als er iets defect gaat?

PDA Service ‘Office Service’

Mobiele telefoons, smartphones, tablets en notebooks zijn niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Maar welke apparatuur is het meest geschikt voor uw bedrijf? Of wat doet u na aanschaf van deze apparaten?

Als professionele dienstverlener biedt PDA Service al ruim 15 jaar passende oplossingen voor de zakelijke markt. Wij bieden u een ‘one-stop service’: één bedrijf voor al uw beheer, onderhoud, reparatie en verwerking van uw mobiele devices en dit alles op een duurzame manier. Dat bespaart u een hoop tijd en geregel. De korte lijntjes staan garant voor een professionele en snelle afhandeling van uw vragen.

Bij PDA Service bent u aan het juiste adres: van de reparatie van al uw mobiele devices tot complete Mobile Device Field Service oplossingen.

Mobile Device Field Service

  • Binnen/Buiten Garantie reparaties
  • Inspoelen nieuwe hardware
  • Installatie en Configuratie
  • MDM oplossingen
  • Firmware update
  • Support
  • Pick up en Return
  • Administratief en Logistiek beheer
  • Gecertificeerde Data verwijdering
  • Duurzame afvoer

U kunt bij ons voor alle vooraanstaande merken terecht zoals Apple, Samsung, HTC, Nokia, Sony, Huawei, Blackberry, Motorola, LG, Acer, en Asus.

Ons complete aanbod van advies, reparatie en service stelt ons in staat om een unieke complete dienst aan onze klanten leveren. Daar zijn wij trots op, want binnen de Benelux zijn wij vrijwel de enige die repareert en een complete service biedt. En dat doen wij snel!

Service, snelheid en kwaliteit: daar staan wij voor!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De telecommarkt is een uiterst complexe markt, die continu in beweging is. Hierdoor zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. PDA Service weet wat er speelt in de markt. Wij bieden u een professionele begeleiding en advies en zoeken samen met u naar de oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijf en wensen. Dit alles tegen scherpe tarieven! Daarnaast bieden wij u garantie op alle geleverde producten en reparaties.

Wij horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen!

Onze tevreden klanten

We hebben al veel bedrijven geholpen het maximale uit hun smartphonepark te halen. Hieronder vindt u een aantal tevreden.

De korte lijntjes en de goede service maakt PDA Service een prettige partij om mee samen te werken, zowel voor de aanschaf als reparatie van toestellen.Van der Leij
PS Nachtdistributie heeft voor de samenwerking met PDA Repair gekozen wegens de korte communicatielijnen en optimale service.PS-Nachtdistributie
Handheld was op zoek naar volledige ontzorging op het gebied van reparaties van haar Robuuste PDA’s en Tablets. De SLA’s met onze klanten zijn een belangrijk visitekaartje voor onze organisatie. Het primaire proces bij onze klanten is afhankelijk van een hoge operationele vloot van apparatuur. PDA Parts ondersteund hier geweldig in. Altijd wordt er binnen de gestelde SLA tijd gerepareerd. De kwaliteit van reparaties en de maandelijkse rapportage is eveneens bijzonder goed.Handheld
PDA Service is een betrouwbare partner. Ze denken mee en snappen ons bedrijfsproces goed. We kunnen makkelijk en snel schakelen met ze. Door de korte lijnen en duidelijke communicatie loopt ons reparatieproces zoals we dat willen en wordt ons eerstelijnsproces goed ondersteundNS

Neem contact op

Neem contact op

Wilt u weten hoe we uw bedrijf kunnen helpen?

Neem dan contact met ons op via info@pda-service.nl

Voor telefonisch contact

(0)76 5339305

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00