Over PDA service

PDA Service is een solide, en betrouwbare (kennis)partner die graag een duurzame relatie opbouwt met haar klanten.

PDA Service biedt u:

Professionaliteit

PDA Service is een solide, en betrouwbare (kennis)partner die graag een duurzame relatie opbouwt met haar klanten. Wij lopen voorop in de ontwikkelingen op telecomgebied en zijn volledig op de hoogte van de nieuwste technologieën. Het is niet voor niets dat wij een drijvende kracht in de markt zijn.

 

Expertise

Onze medewerkers hebben een hoog kennisniveau en de nodige certificaten om dat te bewijzen. Zij geven u dus altijd een vakkundig advies. Zij weten voor welke uitdagingen uw bedrijf komt te staan en denken vanuit hun achtergrond actief met u mee over eventuele verbeteringen.

 

Service

Klanten worden altijd goed geholpen en krijgen professioneel advies. Waar andere bedrijven stoppen bij de verkoop van apparatuur, gaat PDA Service verder. Op basis van uw eisenpakket maken wij uw device volledig gereed voor gebruik: zo kunt u er meteen mee aan de slag. Daarnaast bieden wij u garantie op alle geleverde producten en reparaties.

 

Snelheid

Wij repareren en leveren snel. Zakelijke klanten ontvangen hun device binnen enkele dagen gerepareerd retour. En, niet onbelangrijk: groeit uw bedrijf? Dan groeit PDA Service direct met u mee.

 

Kwaliteit

Uit alle aspecten van onze dienstverlening blijkt een consistente, hoge kwaliteit. Deze kwaliteit wordt mede gewaarborgd doordat wij een UNETO-VNI gecertificeerd bedrijf zijn. Het is die topkwaliteit die zorgt dat onze klanten steeds terug blijven komen.

Moederbord reparatie

Een moederbord reparatie is een complexe reparatie. In tegenstelling tot andere kan PDA Service als één van de weinige vakkundig en snel moederbord reparaties uitvoeren. Dus ook voor complexe moederbord reparaties bent u bij PDA Service welkom! Wij voeren elke reparatie bij ons in het reparatiecentrum uit. Onze gecertificeerde monteurs zijn experts op het desbetreffende gebied en kunnen net als alle andere reparaties uw moederbord reparatie snel en vakkundig uitvoeren.

 

Doordat wij ook deze complexe moederbord reparaties kunnen uitvoeren, kunnen wij nagenoeg alle problemen aan uw device repareren. Onze monteurs maken als één van de weinige monteurs gebruik van de soldeertechnieken IPC 771 en IPC-A-610. PDA Service is één van de weinige reparatiecentra die deze soldeertechnieken toepast. Ook voor een professionele en vakkundige moederbord reparatie bent u bij PDA Service aan het juiste adres!

 

PDA Service – passende telecomoplossingen voor al uw mobiele devices!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@pda-service.nl of +31 (0)76 5339 305.

Neem contact op

Neem contact op

Wilt u weten hoe we uw bedrijf kunnen helpen?

Neem dan contact met ons op via info@pda-service.nl

Voor telefonisch contact

(0)76 5339305

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00