Shopmanager Telecom

Vacature Shopmanager Telecom bij PDA-Service in Breda

Functieomschrijving

Als shopmanager van een Q Repair store ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de winkel en ben je verkoop- en reparatiemedewerker ineen. Zo ben je verantwoordelijk voor het gehele proces rondom een reparatie: je neemt reparaties aan, je repareert en test binnen gebrachte toestellen, je wikkelt reparaties af met de klant en laat de klant met een tevreden gevoel én een nieuw hoesje of screenprotector de deur uitgaan. Je bent goed in je vak en gebruikt zowel je technische kennis als je organisatorisch talent om commerciële doelstellingen te behalen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor je eigen winkelvoorraad en waak je over een correct gebruik en onderhoud van je winkel.

 

Wat wij bieden

 • Een marktconform salaris;

 • Interne opleidingsmogelijkheden;

 • Mogelijkheid tot starten van je eigen Q Repair franchise store.

   

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denk niveau;

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de reparatie van mobiele apparatuur;

 • Je hebt sterke affiniteit met elektronica en wilt alle ins en outs weten van de producten die je repareert;

 • Je hebt een commerciële en klantgerichte instelling;

 • Je bent organisatorisch sterk en gaat graag gestructureerd te werk;

   

Bedrijfsprofiel

 Q Repair, is onderdeel van PDA Service en heeft ruim 15 jaar ervaring in het repareren van Mobiele apparatuur (smartphones, tablets, laptops) voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Q Repair ofwel Quality Repair staat bekend om haar kwaliteit, service, snelheid en expertise op moederbord niveau.

Kwaliteit en de diepgang van haar reparaties, dat is waar Q Repair voor staat. Q Repair is het meest ontwikkelde bedrijf op gebied van moederbord reparaties aan mobiele apparatuur in Nederland en België. Momenteel heeft Q Repair al verschillende vestigingen in zowel Nederland als België, en we streven er naar om in 2017 nog verder uit te breiden.

PDA Service, is een totaalleverancier van passende telecomoplossingen: Één bedrijf dus voor al uw reparaties, service, onderhoud en levering van mobiele devices en bijbehorende accessoires.

Solliciteren