/

 

 

 

Garantie voor 24 en 36 maanden met vervangservice

Overal in Nederland supersnel een vervangend toestel dankzij de 24/4-uur vervangservice

Zodra een smartphone schade heeft of niet optimaal functioneert, begint er gedoe. Het kost per device behoorlijk wat tijd om een reparatie uitgevoerd te krijgen. Vanaf nu regelen wij dit voor u met ons Field Service garantieplan.

Volledige ontzorging en tijdsbesparing 

Voor alle nieuwe toestellen hebben we een Field Service garantieplan. Direct geregeld, alles omvattend. Voor minder dan één euro per maand per toestel. U bespaart gegarandeerd tijd en geld. Om u een idee te geven: De afhandeling van een gemiddelde reparatie kost u 40 tot 60 minuten. Het Field Service garantieplan ontzorgt u volledig, van garantie en reparatie tot het leveren van een vervangend device.

Met onze Mobile Device Field Service wordt u niet alleen volledig ontzorgd maar wordt ook uw garantie verlengd tot 24 of 36 maanden. Met ons Field Service garantie plan krijgen nieuwe smartphones een Pick-up & return service. Hiervoor gelden de condities van de fabrikant zoals deze verwoord zijn in de officiële richtlijnen en garantievoorwaarden (fabrieksgarantie).

<< Meer weten? >>