Rugged service

Veel medewerkers maken op de werkvloer gebruik van zogenaamde ‘rugged devices’; smartphones, tablets en notebooks die bestand zijn tegen water, vuil en schokken.

PDA Service ‘Rugged Service’

Veel medewerkers op de werkvloer maken gebruik van zogenaamde ‘rugged devices’; smartphones, tablets en notebooks die bestand zijn tegen water, vuil en schokken. Een verstandige keuze, maar het vraagt wel om gespecialiseerde kennis als er eens wat kapot gaat. Want ook na reparatie wilt u dat uw devices onder extreme omstandigheden blijft functioneren.

Al ruim 15 jaar staat kwaliteit bij ons centraal. Door heldere en duidelijke communicatie met de klant hebben wij in de afgelopen jaren een indrukwekkend klantenportfolio opgebouwd.

Reparatie-onderhoud-beheer rugged devices

Waarom zou u nieuwe devices aanschaffen, als u de huidige kunt laten repareren? Dat kan u een flinke kostenbesparing opleveren. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs repareren uw rugged devices vakkundig en in een zeer korte tijd. Naast reparaties kunnen wij een complete Mobile Device Field Service oplossingen aanbieden.

Mobile Device Field Service

 • Binnen/Buiten Garantie reparaties
 • Inspoelen nieuwe hardware
 • Installatie en Configuratie
 • MDM oplossingen
 • Firmware update
 • Support
 • Pick up en Return
 • Administratief en Logistiek beheer
 • Gecertificeerde Data verwijdering
 • Duurzame afvoer

Zo weet u wat u van ons kunt verwachten en houdt u grip op de kosten. Door de garantie op de reparatie bent u verzekerd van kwaliteit. U kunt voor alle vooraanstaande merken bij ons terecht zoals Zebra (Motorola/Symbol, Psion Teklogix), Honeywell (Honeywell, LXE, Intermec, Metrologic), Datalogic, Handheld en Pidion.

Advies en levering Rugged devices

De telecommarkt is een uiterst complexe markt, die continu in beweging is. Hierdoor zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. PDA Service weet wat er speelt, ook in de ruggedized markt. Naast reparatie en het totale beheer en onderhoud van uw mobiele device park kunnen wij u een professionele begeleiding en advies aanbieden en samen met u zoeken naar de oplossing die het beste aansluit bij uw bedrijf en wensen. Tegen scherpe tarieven! Daarnaast bieden wij u garantie op alle geleverde producten en reparaties.

Als overkoepelende organisatie biedt PDA Service u een ‘one-stop service’ op het gebied van al uw mobiele devices en bijbehorende accessoires. Dat bespaart u een hoop tijd en geregel. De korte lijntjes staan garant voor een professionele en snelle afhandeling van uw vragen.

Ons complete aanbod van advies, reparatie, service en levering stelt ons in staat om een unieke complete dienst aan onze klanten leveren.

Service, snelheid en kwaliteit: daar staan wij voor!

Onze medewerkers hebben een hoog kennisniveau en nodige certificaten om uw devices vakkundig te repareren. Zo beschikt Rugged Service over de volgende certificaten:

 • IPC normen
 • BGA Piek certificering
 • Etech IPC 7711 / A-610 certificering
 • Handheld authorized

Met deze achtergrond geven onze medewerkers u dus altijd een vakkundig advies. Zij weten voor welke uitdagingen uw bedrijf komt te staan en denken vanuit hun achtergrond actief met u mee over eventuele verbeteringen.

Wij horen graag van u wat wij voor u kunnen betekenen!

Onze tevreden klanten

We hebben al veel bedrijven geholpen het maximale uit hun smartphonepark te halen. Hieronder vindt u een aantal tevreden.

De korte lijntjes en de goede service maakt PDA Service een prettige partij om mee samen te werken, zowel voor de aanschaf als reparatie van toestellen.Van der Leij
PS Nachtdistributie heeft voor de samenwerking met PDA Repair gekozen wegens de korte communicatielijnen en optimale service.PS-Nachtdistributie
Handheld was op zoek naar volledige ontzorging op het gebied van reparaties van haar Robuuste PDA’s en Tablets. De SLA’s met onze klanten zijn een belangrijk visitekaartje voor onze organisatie. Het primaire proces bij onze klanten is afhankelijk van een hoge operationele vloot van apparatuur. PDA Parts ondersteund hier geweldig in. Altijd wordt er binnen de gestelde SLA tijd gerepareerd. De kwaliteit van reparaties en de maandelijkse rapportage is eveneens bijzonder goed.Handheld
PDA Service is een betrouwbare partner. Ze denken mee en snappen ons bedrijfsproces goed. We kunnen makkelijk en snel schakelen met ze. Door de korte lijnen en duidelijke communicatie loopt ons reparatieproces zoals we dat willen en wordt ons eerstelijnsproces goed ondersteundNS

Neem contact op

Neem contact op

Wilt u weten hoe we uw bedrijf kunnen helpen?

Neem dan contact met ons op via info@pda-service.nl

Voor telefonisch contact

(0)76 5339305

Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 8:30 – 17:00

Vestiging

Wilt u liever langskomen? Dan kunt u ons vinden op de volgende locatie. Route plannen